lördag 21 maj 2011

Ett stort inlägg...

Det händer mycket nu, och det känns jätteroligt! Allt börjar ta fart på riktigt och responsen är fantastisk!

LänkDessa fina retroblommor kommer Norska Tiljamiid Design trycka upp inom kort. Ett härligt tryck där största blomman är 12 cm. Dessa kommer i ekologisk bambujersey.

Även detta härliga "stickade" mönster kommer tryckas upp av Tiljamiid, men dessa kommer i gosig ekologisk bambufleece. Varmt, mjukt, gosigt och färgglatt - kan det bli bättre?

Detta kärleksfulla tryck kommer även det att tryckas upp av Tiljamiid, och även detta på ekologisk bambujersey. Ser en tunika till mig själv i det bruna.Farmen är ett detaljerat tryck med många färger. Många olika djur och saker att titta på. Inte heller detta tryck är planlagt ännu. Ser det som antinget ett rapporttyg över hela tygets bredd, eller 2-3 rapporter på bredden.

Sen har vi lite båtar, gillar varianten med moln och sol. Detta tryck är inte planlagt ännu.

Som en vidareutveckling på föregående tryck föddes detta med segelbåtar och valar. Gillar det skarpt! Detta tryck är inte planlagt, men åh så jag önskar att det vore det!


Så var det dags för lite loggor och namnlappar.

Först ut har vi Trolltoka som önskade förfina och vidareutveckla den idé hon hade till logga samt fixa nya namnlappar. Så här blev resultatet.

Även Piri-Piri önskade sig en logga och namnlappar. Eftersom piri-piri är en chilifrukt så var motivet inte svårt att komma på.

Little Svali ville även hon ha en ny logga och namnlappar. Efter lite dividerande fram och tillbaka så kom denna toksöta lilla pippi ut som vinnare.

VIMA hade en klar idé redan, men behövde lite hjälp med utförandet av designen. Så här blev resultatet.

1 kommentar:

  1. Hoppas verkligen någon nappar på mönstret med segelbåtar och sol!

    SvaraRadera